Mads Ulrik Svendsen

Co-founder hos Sheer

Nyt Content bibliotek

Nu har det aldrig været nemmere og mere overskueligt at holde styr på leveret content til hver og eneste af dine kampagner.

Content biblioteket giver dig et knivskarpt indblik i hvilket opgaver der er i gang med at blive udarbejdet, sendt til godkendelse eller gået live, med henholdsvis In-review, Approved eller Posted.

Du har mulighed for at få et hurtigt visuelt overblik over alle opgaverne til hver influent på din pågældende kampagne. Hver opgave bliver vist med billede, titel, content billeder, samt hvilken type task det er.

En anden mulighed er at få et overblik over opgaverne til kampagnen i listeform. Med den funktion får du vist de forskellige opgaver i en overskuelig liste. Denne funktion er især relevant hvis dine kampagne har mange opgaver til hver influent. Det betyder at det aldrig har været nemmere at holde styr på hvornår du skal tage action.

Content og assets downloader

Nyt task view

Klikker du ind på en opgave bliver du mødt af vores nye task-view.

Vi har redesignet vores task-view og gjort det mere brugervenligt og overskueligt.

I task-view’et får du et hurtigt overblik over hvordan en specifik opgave vil blive vist. I venstre side får du et hurtigt overblik over hvilken type det er, hvad status er, hvilke do’s and dont’s der er til den pågældende opgave samt hvornår den skal godkendes og derefter udgives.

I højre side kan du acceptere, afvise eller tilføje en kommentar, hvorefter influenten får direkte besked.

Content og assets downloader

Content og asset downloader

Bare rolig… Vi har hørt jer. Efter en lang række efterspørgsler har vi har givet jer en “Download all assets”-knap.

Med denne knap kan du nemt og hurtigt downloade alt billeder, videoer eller filer fra din kampagne i den højeste kvalitet. Hvilket gør det muligt for dig at benytte content på dine egne kanaler så længe du har rettigheder til det.

Content og assets downloader

Fikses og forbedringer

  • Opdateret ikoner
  • Performance optimeringer på tasks siden
  • Forbedrede popovers som er intelligente og ikke flyder over skærmen
  • Nye task status ikoner